Palvelut

Tuholaistorjunta Tuhox tarjoaa kattavat tuholaistorjunnan palvelut yrityksille ja yksityisille. Ongelman ratkaisu etenee aina vaiheittain:

  1. Yhteydenotto
  2. Arviokäynti ja alustava torjuntasuunnitelma asiakkaan kanssa
  3. Torjunnan toteutus
  4. Torjunnan lopettaminen ja loppuraportointi

Eli olipa tuholaisongelmasi mikä tahansa, ota rohkeasti yhteyttä niin selvitämme asian! Yhteystiedot löytyvät täältä.

Jyrsijät

Tuhox tarjoaa monenlaista palvelua jyrsijöiden torjuntaan: kontrollisyötityksistä aina jatkuvaan syötitykseen elintarviketeollisuudessa. Tuvan katolta ja seinistä kuuluvat rapinat saadaan helposti hoidettua.

Lentävät hyönteiset

Ampiaiset, koit, koisat, jne. Lentäviä tuholaisia on monenlainen kirjo, aina kotia vaivaavista ampiaisista elintarviketeollisuuden koisaongelmiin. Kaikkiin löytyy ratkaisu Tuhoxin kautta.

Ryömivät hyönteiset

Luteet, torakat, muurahaiset, häröt, täit, punkit, kuoriaiset, toukat, jne. Ryömivien tuholaishyönteisten kirjo on todella suuri. On elintarviketuholaista, tekstiilituholaista, syöpäläisiä ja kaikenlaisia muita asuntovieraita. Usein asiakas ei tunnista tuholaista, ja se on aivan ok. Sitä varten tehdään aina asiakaskäynti, jossa tunnistetaan tuholaiset ja tehdään alustava torjuntasuunnitelma asiakkaan kanssa. Olipa kyseessä sitten vakava lutikkaongelma tai viljavarastoja syövä riisihäröongelma, niin ratkaisu löytyy kyllä!